Márton Nap 2016

2016.09.27.

Márton Napi Menü

 

  Márton napi Menü 2016

 

Előétel:

Töltött libanyak, libatepertő, lilahagyma, friss kenyér.

 

 Főétel:

Kemencében sült libacomb, burgonya, párolt káposzta és házi savanyúság.

Töltött káposzta.

Libazúza pörkölt

 

 Desszert:

Házi nyújtott rétes

 

Ásványvíz,kávé

Újborok kóstolása és korlátlan fogyasztása.


 Az este folyamán élő zene gondoskodik a jó hangulatról.

 

Ár: 9.500.-Ft /Fő 

 

Időpont:

November 12.

November 19.

Kezdés: 19:00 óra

 

                                                     Érdeklődni:

info@szendepince.hu

0672/492-396

+36 20 326-57-67

 

2017.04.01.

Borverseny eredményeink 2017

Aranyeső a Villányi borversenyen

2016.11.29.

Generációváltás

Az idei lesz a második olyan évjárat, mely kizárólag az ifjabb Szende Gábor keze munkáját dicséri.

Galéria

Ajánlatunk